Helyek, ételek, érdekességek és csodák Nagy-Britanniából

Nagy-Britannia kincsei tőlem nektek

Nagy-Britannia kincsei tőlem nektek

Több mint 5 millió forint Viktória királynő bugyija

2015. augusztus 17. - Vankó Csilla

Talán nem innen lopta design ötleteit a Victoria’s Secret legújabb fehérnemű kollekciójához, de Viktória királynő korabeli bugyija árban biztosan kenterbe veri a világon elkészült összes fehérneműt.A fehérnemű rekord áron, 12 ezer angol fontért, azaz több mint 5 millió forintért került értékesítésre egy aukción. Egy magángyűjtő vette meg.

A bugyit (na meg a róla készült képeket) elnézve őkegyelme termetes asszonyság volt. A 114 cm-es derékméretet figyelembe véve 1890-ből származhat. Nagyon sok korabeli fotó készült a királynőről, ezért pontosan be tudták lőni, hogy ez idő tájt hordhatta. Nem újdonság, hogy a néhai királynő fehérneműjét árverésre bocsátják, de az állapotát és az eladási árát tekintve ez most kiemelkedik a többi alsónemű közül.

queen-victoria-590540.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nagy-britannia-kincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr317712198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása