Helyek, ételek, érdekességek és csodák Nagy-Britanniából

Nagy-Britannia kincsei tőlem nektek

Nagy-Britannia kincsei tőlem nektek

Karácsonyi kampány Nagy-Britannia legmagányosabb tanulójáért

2015. december 01. - Vankó Csilla

Aron Anderson egy kisfiú, aki az Out Skerries egyik parányi szigetén él több száz mérföldre Skócia partjaitól. A szigetnek 70 lakosa van, de a kisfiú az egyetlen tanulója a helyi iskolának. Egy 2 szobás házban egyetlen tanár tanítja és a hírek szerint a legközelebbi barátai a kacsák, egy bárány és a kutyája.

Az anyukája mesélte, hogy ez lesz Aron első tele egyedül gyerekként a szigeten. Sokat van felnőttek társaságában, amitől hamarabb nő fel, de szerinte a kisfia nagyon boldog így is.

cufskmwwsaafz7i.jpg

41048_edn100122_img_00_0002.jpg

A története pillantok alatt elkezdett keringeni Nagy-Britanniában és annyira meghatott egy csomó embert, hogy a reddit moderátora kampányba kezdett a kisfiú magányának csökkentésére, legalább karácsonykor. 

A felhívás lényege, hogy mindenki, aki úgy érzi, hogy szeretné felvidítani Aron-t és éreztetni vele, hogy nincs egyedül, pontban december 7-én adjon postára neki egy karácsonyi képeslapot. Ha valaki ajándékot is szeretne küldeni, megteheti. A reddit-es ember felvette az iskolával is a kapcsolatot, és segítenek majd a küldemények fogadásában és feldolgozásában.

christmas_card_campaign.jpg

A kampánypillanatok alatt ismertté vált és egyre többen csatlakoznak hozzá. 

Hát Aron-nak, ha nincs is lehetősége sok mindenkivel beszélgetni a szigeten, idén karácsonykor megtapasztalja majd, hogy milyen sokan szeretnének beszélgetni vele. Kíváncsi vagyok az arcára, amikor megérkeznek a küldemények.

Ha csatlakozni szeretnétek ti is megtehetitek.

Annyit kértek csak, hogy ha lehet olyan képeslapot küldjünk, amin a saját országunk szerepel, ezzel is jelezve, hogy a világon milyen sokan gondolnak rá.

És a kisfiú címe:

Mr. Aron Anderson

c/o Skerries School

Skerries

Shetland

ZE21 9AS

Én biztosan feladok neki egy képeslapot hétfőn.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagy-britannia-kincsei.blog.hu/api/trackback/id/tr808130692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása